Radio Tango

Current track

Title

Artist


The Rolling Stones slipper nytt album for første gang på 18 år

Written by on 7. september 2023

Vokalist Mick Jagger er 80 år gammel og spretter fortsatt rundt som en kalv i vårslipp. – Nå slipper The Rolling Stones et nytt album, det første på 18 år og første nye musikk siden trommeslager Charlie Watts død i 2021.

Gruppen har dermed annonsert at de vil gi ut et album kalt ‘Hackney Diamonds’  20. oktober.

Les: GUNS N’ ROSES UTE MED SINGELEN «PERHAPS»

Albumet blir The Rolling Stones sitt første album med ny musikk på 18 år.

Det er også det første albumet siden trommeslager Charlie Watts døde i 2021. Watts spiller trommer på to av låtene på det nye albumet.

Mick Jagger, Keith Richards og Ronnie Wood, den gjenværende kjernen i det 61 år gamle bandet, snakket om den nye utgivelsen onsdag på et arrangement på Hackney Empire-teatret i London.

Som erstatning for Watts har gruppen hentet inn trommeslager Steve Jordan.

– Helt siden Charlie gikk bort har ting vært annerledes. Han er vår nummer fire og vi savner ham. Selvfølgelig savner vi ham veldig.

– Men takket være Charlie Watts fikk vi Steve Jordan. Det var hans anbefaling at hvis noe skjedde med ham, så er han vår mann, sa 79 år gamle Keith Richards på onsdagens arrangement i London.

Her ble også musikkvideoen til en av gruppens nye låter, ‘Angry’, vist.

Med i videoen er den 25 år gamle amerikanske skuespilleren Sydney Sweeney, som blant annet er kjent fra TV-seriene «Euphoria» og «The White Lotus».

Les: Pep Guardiola er drømmen, mens Eddie Howe og Graham Potter er de beste engelske