Radio Tango

Current track

Title

Artist


Timothée Chalamet blir Bob Dylan

Written by on 25. mars 2024

Produksjonen er nå i gang på » A Complete Unknown «, den kommende Bob Dylan- filmen regissert av James Mangold og med Timothée Chalamet i hovedrollen som den ikoniske amerikanske musikeren. Settbilder fra filmopptaket i New York City har dukket opp på nettet, og gir en første titt på den 28 år gamle skuespilleren i kostyme.

Karrieren til Timothée Chalamet har tatt fullstendig av siden han var med i Interstellar for ti år siden. Akkurat nå har han to storfilmer på kino. – Dune 2 og Wonka. Samtidig som han jobber med filmen om Bob Dylan er arbeidet med DuneM Messiah i full gang.

Les:  Nick Cave & The Bad Seeds ute med nytt album

«A Complete Unknown» vil følge Dylans fremvekst i New Yorks folkemusikkscene på 1960-tallet etter at singer-songwriteren flyttet fra Minnesota til New York.

I den første looken fra settet kan Chalamet sees iført et gammelt skjerf og legger seg i lag med noen hansker og en tykk jakke. Ser ut som en snørik dag i New York for unge Bob Dylan. Selvfølgelig sleper han rundt på en gitar også.

Timothée Chalamet ser på «Musical Cinematic Universe» med Bob Dylan og Austin Butlers Elvis
Sammen med Chalamet er rollebesetningen for «A Complete Unknown» også rapportert å inkludere Elle Fanning som Sylvie Russo, Monica Barbaro som Joan Baez, Nick Offerman som Alan Lomax og Boyd Holbrook som Johnny Cash. Edward Norton gikk inn for å spille rollen som Pete Seeger etter at en produksjonsforsinkelse førte til at Benedict Cumberbatch droppet ut.

Les på Popidol: De 10 popmusikkdokumentarene jeg skulle ønske noen ville lage

«De beste sanne filmene er aldri vugge til graven, men de handler om et veldig spesifikt øyeblikk,» sa Mangold til Happy Sad Confused-podcasten i fjor, da han snakket om filmen. «Det er et slags ensemblestykke om dette øyeblikket, tidlig på 60-tallet i New York, og denne 17 år gamle gutten med $16 i lommene haiker vei til New York for å møte Woody Guthrie som er på sykehuset og er døende av en nervesykdom. Han synger Woody en sang som han skrev for ham og blir venn med Pete Seeger, som er som en sønn for Woody, og Pete setter opp ham med spillejobber på lokale klubber og der møter du Joan Baez og alle disse andre menneskene som er en del av denne verden .»

Les på Sporten: Genoas islandske spiss Albert Gudmundsson sitt fantastiske rykk blir snart å se i Premier League