Radio Tango

Current track

Title

Artist


Spennende podcaster om betting på nett

Written by on 20. januar 2023

Norske spillere har ofte måtte ty til engelske kilder for informasjon, men det finnes faktisk noen gode norske kilder også. Her er det greit å merke seg at en podcast ikke er verifisert på samme måte som Radio og annen journalistikk, men du kan fortsatt finne en del profesjonelle kilder som gir god innsikt i det de snakker om.

 

En del radioshow har også lansert egne varianter i form av en podkast slik at lyttere lettere kan følge med på underholdningen sin når de selv måtte ønske. Her er det nok fortsatt en stund til direktesendt radio faller ut av bildet, men det er ingen tvil om at podcaster tar en større andel av markedet. Vi har derfor sett på hvordan du kan finne frem til de beste podcastene om odds og betting for det norske markedet.

Bruk en podcast som kilde

Det finnes utallige podcaster på markedet, men langt fra alle gir deg pålitelige kilder. Du bør derfor starte med podcaster som er publisert av anerkjente produksjonsselskaper – eller som har vertskap man kan anse som troverdige. Videre kan det ofte være vanskelig å finne kilder som omtaler bestemte kamper, og mye vil derfor handle om generelle hendelser i idretten.

 

Når det er sagt, så er det ingen grunn til at podcast trenger være mindre relevant enn radio. Tvert imot kan man finne en rekke podcaster som går dypt i sine emner, og ofte langt mer detaljert enn det man har tid til på et radioshow.

 

På denne måten vil man ofte finne en mengde informasjon som er bedre analysert dersom man benytter seg av podcaster. Her er det også greit å merke seg at det finnes gode muligheter for å finne populære radioshow som nettopp podcast. Dette har vært et populært alternativ når stadig flere følger med på radio digitalt fremfor å høre direktesendte programmer.

Våre favoritter om betting

Utvalget podcaster som omtaler betting i Norge har lenge vært litt skralt, men det har begynt å dukke opp en god del alternativer. Her er det spesielt danske, svenske og engelske podcaster – men også noen norske har fort blitt populære. Blant de norske alternativene kan vi trekke frem TV2 B-laget, Viaplay Sport og Alsgaard & Olafsen som noen av de vi kan anbefale.

 

Skulle du foretrekke å høre på engelsk podcast vil det fort være et langt større utvalg. Her kan du finne muligheter som ser på forskjellige mesterskap, spillere, lag og ikke minst turneringer. På denne måten kan du ofte finne vertskap som er godt bevandret i det emnet de snakker om – noe som gir bedre troverdighet for hvilke påstander de kommer med.

Oppsummering

I denne artikkelen har vi snakket om hvordan podcaster kan være et godt supplement for deg som liker analysert data fremfor underholdning. Videre har vi også sett på hvilke alternativer som finnes om du vil bytte ut radio med en podcast som kilde for betting muligheter i Norge. Det norske utvalget er riktignok fortsatt litt begrenset, men det har etter hvert begynt å dukke opp en god del muligheter.