Radio Tango

Current track

Title

Artist


Sydney Sweeney skal spille hovedrollen i nyinnspilling av kult-sci-fi-klassikeren Barbarella

Written by on 12. oktober 2022

Jeg skal innrømme at nyheten kommer som en gledelig overraskelse. – Dog er filmen fortsatt i det som kalles tidlig utviklingsstadier hvor forfatter og regissør fortsatt ikke er bekreftet.  

Men Sweeney hintet om hennes engasjement i prosjektet i går ettermiddag, og la ut kunstverk fra den originale filmen på Instagram med bildeteksten «tid for å redde verden».

Les: TUVABANDS NYE SINGEL ER INSPIRERT AV «CLOUDBUSTING»

Vi er enige! – Det er på tide  å redde verden.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)


Tilpasset fra en sci-fi-tegneserie, den originale Barbarella (1968) spilte Jane Fonda i hovedrollen som den anonyme romfareren, som må begi seg gjennom universet for å finne en vitenskapsmann som har skapt et våpen med potensial til å ødelegge menneskeheten.

Les på Popidol: Ti år har gått

Den gjorde det dårlig på billettkontoret og ble møtt med for det meste negative anmeldelser, men har i årene siden hatt en gjenopplivning som en kultklassiker, og har fått retrospektiv ros for sin scenografi og visuelle fantasi. Angivelig beskrevet av New York Times som «den mest ikoniske sexgudinnen på 60-tallet», har karakteren inspirert motedesignere som Jean-Paul Gaultier og musikkvideoer av Kylie Minogue, Katy Perry og Ariana Grande.

Sweeney er mest kjent for sine roller i prestisjedramaer som The Handmaid’s Tale, Euphoria og The White Lotus, og ser ut til å bli en like stor tilstedeværelse i filmens verden. Ved siden av Barbarella har hun et annet høyprofilert bilde sammen med Sony Pictures, med hovedrollen sammen med Dakota Johnson i den kommende Marvel-tilpasningen Madame Web.